Velkommen til Steinerskolens strykeorkester
Velkommen til Steinerskolens strykeorkester!

                                                             
Steinerskolens strykeorkester – en unik mulighet for både jenter og gutter ved skolen!

Vi søker nye musikanter til oppstart våren 2021
Har du lyst til å begynne å spille fiolin, bratsj eller cello? med din egen spillelærer hver uke? Og være med i Ministryk?

I dag har Strykeorkesteret nærmere over 50 medlemmer som spiller med i ulike grupper. Vi spiller på alle skolens årstidsfester, månedsfester mv. og er en veldig viktig del av skolens kulturliv. Vi har seminarer og turer. Steinerskolens strykeorkester feiret 60 år i 2014. De ukentlige øvelsene er på mandager. Ministryk har øvelse fra 13.30-14.30 på skolen.

FØRST MÅ DU LÆRE Å SPILLE PÅ INSTRUMENTET – SÅ BLIR DU MED I MINISTRYK NÅR TIDEN ER MODEN...

Ber om at de som måtte være interessert i privattimer på fiolin eller cello, samt deltakelse i Ministryk, om å ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Johannes Martens per mail joh_mart@yahoo.com .


Strykeorkesteret har knyttet til seg spillelærere som har undervisning på skolen etter nærmere avtale. Typisk vil dette være ukentlige spilletimer a 30 minutter (kr 310,- per 30 min i 2021). Etter at man har øvet en stund, og lært seg å spille enkle stykker, vil man så kunne spille med i Ministryk som er den første samspillgruppen. Etterhvert er Lillestryk aktuelt, og deretter Storestryk og kammergruppen.

Medlemskap i Strykeorkesteret koster kr 1.200,- per halvår og inkluderer instrumentleie.

For mer informasjon om Strykeorkesteret, ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Johannes Martens på telefon 913 49 744 eller e-mail: joh_mart@yahoo.com


Velkommen til Steinerskolens strykeorkester
Kasper Gisholt
Styreleder