Strykeorkesteret søker nye medlemmer for oppstart august 2015


Steinerskolens strykeorkester – en unik mulighet for både jenter og gutter ved skolen!

Påmelding mulig nå – oppstart med instrumentutdeling søndag 30. august fra kl 14.30

Har du lyst til å begynne å spille fiolin eller cello med din egen spillelærer hver uke? Og være med i Ministryk?

I dag har Strykeorkesteret i overkant av 40 medlemmer som spiller med i ulike grupper. Vi spiller på alle skolens årstidsfester, månedsfester mv. og er en veldig viktig del av skolens kulturliv. Steinerskolens strykeorkester feiret 60 år i 2014.

FØRST MÅ DU LÆRE Å SPILLE PÅ INSTRUMENTET – SÅ BLIR DU MED I MINISTRYK

Ber om at de som måtte være interessert i privattimer på fiolin eller cello, samt deltakelse i Ministryk, om å ta kontakt med meg per mail kasper.gisholt@hotmail.com.
Strykeorkesteret har knyttet til seg spillelærere som har undervisning på skolen etter nærmere avtale. Typisk vil dette være ukentlige spilletimer a 30 minutter. Etter at man har øvet en stund, og lært seg å spille enkle stykker, vil man så kunne spille med i Ministryk som er første samspillgruppe. Etterhvert er Lillestryk aktuelt, og så i Storestryk og kammergruppen.


Søndag 30. August kl. 1500 holder vi informasjonsmøte om ”øving - og det å spille et strykeinstrument”. Møtet er på skolen. Etter møtet vil de som allerede har meldt sin interesse til meg (og hvor dette er bekreftet med tilgjengelig spillelærer), få tildelt instrument og treffe spillelæreren. Send mail til kasper.gisholt@hotmail.com for påmelding til infomøtet. Meld gjerne i fra om dere allerede har bestemt dere for å begynne, og om det er fiolin eller cello som er ønskelig. Vi må ta forbehold om venteliste hvis det blir veldig mange interessenter nå.

Strykeorkesteret har seminar på skolen søndag 30. august, og det er hyggelig om nye interesserte vil komme og se hva som skjer, og høre litt på de forskjellige gruppene fra kl 14.30, dvs. før infomøtet starter kl 1500. Velkommen da! (oppmøte i vestibylen).

For mer informasjon om Strykeorkesteret, ta kontakt med hoveddirigent Christine Bugjerde på telefon 95759678 eller e-mail: c.bug@online .

Velkommen til Steinerskolens strykeorkester

Kasper Gisholt

Styreleder, Steinerskolens strykeorkester