Øvingene er godt i gang

Orkestermedlemmer og foresatte bes merke seg følgende:

Storestryk øver som vanlig mandag 14.januar kl. 15-17 i salen. Fra januar 2008 flyttes alle medlemmer i Lillestryk opp i Storestryk. Alle meldinger til Storestryk gjelder fra nå av også dere! Elisabeth Sveen overtar fra januar som dirigent i Storestryk (vikar for Christine som har permisjon fra Storestryk fram til sommeren). 8. klassingene i Storestryk vil få spille med Kammerorkesteret i noen avtalte prosjekter.

Kammerorkesteret vil utover våren øve tirsdager kl. 15.00 - 17.00 i musikkrommet, som før, med Christine Bugjerde som dirigent. Tanken var å gå over til mandager og øve parallelt med Storestryk, noe som hadde gitt Kammerorkesteret anledning til å nyte godt av matserveringsordningen. Dette har imidlertid vist seg umulig i forhold til timeplanen for de eldeste. (Vær snill å ta kontakt med Christine hvis noen fortsatt skulle ha problemer med tidspunktet).


Lillestryk får ny øvetid! Mandager 14-15 i store helse-eurytmirommet. Vi starter mandag 14. januar. Dirigent er Elisabeth Sveen.
Det vil bli servert noe mat før øvelsen. Fra januar 2008 flyttes alle medlemmer i Cellostryk og Ministryk opp i Lillestryk. Alle meldinger til Lillestryk gjelder fra nå av dere!

Ministryk rekrutterer nye elever gjennom Elin Akse. Øvelser er mandager 13.30-14.15

Hilsen dirigentene og styret